+38 (097) 851-32-33

Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script.

Новини



Змінено ставки судового збору Надрукувати
24.10.2013

   З 23.10.2013 р. в Україні діють нові ставки судового збору. Зокрема, вдвічі збільшено ставку судового збору за подання позову про розірвання шлюбу та позовної заяви немайнового характеру. Також зазнали змін ставки за подання позову про відшкодування моральної шкоди.

   Крім того, під час подання адміністративного позову майнового характеру сплачується 10 відсотків розміру ставки судового збору. Решта суми судового збору стягується з позивача або відповідача пропорційно до задоволеної чи відхиленої частини вимоги.

 Зі ставквами судового збору станом на 23.10.2013 року можна ознайомитись тут .

 
З Днем юриста! Надрукувати
07.10.2013

   Шановні колеги! Від імені колективу юридичної фірми «Жук і Партнери» прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня юриста!

   На правників покладено велику місію - стояти на сторожі конституційних прав і свобод громадян, моральності і милосердя. Юристам належить чільне місце у формуванні правової культури суспільства, поваги до Закону, правової політики держави.

 Переконані, що служіння його величності Закону було і надалі залишатиметься життєвим кредо усіх правників нашої батьківщини, а знання, досвід, високі людські якості забезпечать становлення України, як правової держави.

  Сердечно зичимо щастя, здоров'я, невичерпної енергії, плідної праці, успіхів у благородній справі утвердження ідей верховенства права, справедливості, гуманізму і добра!

08.10.2013

 
Захист клієнта у господарському спорі Надрукувати
04.10.2013

   Юридична фірма «Жук і Партнери» захистила інтереси клієнта, яким є Товариство з обмеженою відповідальністю «С» в господарському спорі з Приватним підприємством «А» про стягнення заборгованості за поставлений товар на підставі видаткових накладних.

   Суть спору полягала в наступному. Товариством з обмеженою відповідальністю «С» був поставлений Приватному підприємству «А» товар на загальну суму 240 000 грн. на підставі видаткових накладних.  Однак, порушуючи умови та строки оплати за поставлений товар у Приватного підприємства виникла заборгованість яка складала приблизно 204 000 гривень.

   В інтересах клієнта була подана позовна заява до господарського суду Хмельницької області.

   За результатами розгляду справи Господарським судом Хмельницької області позовні вимоги були задоволені та стягнуто с Приватного підприємства «А» суму основного зобов’язання та пов’язані з заборгованістю збитки.

   Інтереси клієнта в суді представляв юрист ЮФ «Жук і Партнери» Сергій Закалюжний.

 

 
Перемога у судовому спорі з Податковою службою Надрукувати
20.08.2013

   До юридичної фірми «Жук і Партнери»за допомогою звернувся клієнт – Товариство з обмеженою відповідальністю «Д».

   Суть проблеми полягала у наступному. Співробітниками Податкової служби України була проведена позапланова виїзна документальна перевірка фінансово-господарської діяльності ТОВ «Д» з питань дотримання податкового законодавства. За результатами перевірки податківцями були виявленні порушення податкового законодавства щодо не нарахування до бюджету податку на доходи фізичних осіб, про що був складений відповідний Акт, а згодом винесене податкове повідомлення-рішення.

   Не погоджуючись з правомірністю податкового повідомлення-рішення, спеціалістами юридичної фірми було підготовлено та подано до Дніпропетровського окружного адміністративного суду було адміністративний позов про скасування повідомлення-рішення Податкової служби.

   За результатами розгляду справи у суді першої інстанції, позов Товариства «Д» було задоволено в повному обсязі, повідомлення-рішення скасовано.

   Не погоджуючись з рішенням суду, Податкова служба направила до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду апеляційну скаргу. Проте, суд апеляційної інстанції скаргу податкової без задоволення, а рішення суду першої інстанції – без змін.

 

 
Допомога у матеріальному спорі сімейних відносин Надрукувати
25.07.2013

   Спеціалістами юридичної фірми «Жук і Партнери» надано правову допомогу клієнту щодо вирішення матеріального спору у сімейних правовідносинах.

   В 2010 році клієнт надала близько 90 000 гривень своєму зятю для купівлі авто. Умовою надання вказаної суми коштів було подальша реєстрація автомобіля на її ім'я. Однак, зять придбавши автомобіль, всупереч домовленості, зареєстрував його на себе, а згодом продав. При цьому, розписка про отримання коштів написана ним не була.

   З метою захисту порушеного права клієнта, до Широківського районного суду Дніпропетровської області була подана позовна заява про визнання недійсним договору купівлі-продажу автомобіля та стягнення з відповідача грошових коштів.

   За результатами розгляду справи, позовні вимоги судом задоволені. Договір купівлі-продажу авто в частині покупця визнано недійсним та стягнуто з відповідача більш ніж 90 000 гривень.

   Інтереси клієнта в суді представляв юрист ЮФ «Жук і Партнери» Дмитро Антонов.

 
Зміни у реєстрації бізнесу з 1 липня 2013 Надрукувати
01.07.2013

   З 1 липня 2013 року всі державні реєстратори, які вели облік юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців, перейдуть у повне підпорядкування Державної реєстраційної служби України (Укрдержреєстр), яка входить до структури Міністерства юстиції.

   При цьому, з наступного 2014 року Укрдержреєстр планує наділити нотаріусів правом реєструвати й закривати бізнес.

   Звертаємо Вашу увагу на те, що Юридична фірма «Жук і Партнери» надає оперативні комплексні послуги щодо реєстрації підприємств всіх організаційно-правових форм, внесення змін до установчих документів та здійснення всіх інших реєстраційних дій, що визначені законодавством.

 
Перемога у спорі з податковою службою Надрукувати
05.06.2013

   До юридичної фірми «Жук і Партнери», в рамках абонентського юридичного обслуговування, звернувся клієнт - велика спортивна організація.

   Суть проблеми полягала в тому, що за результатами документальної перевірки органами Державної податкової служби було встановлено, що спортивною організацією завищено податковий кредит у розмірі більш ніж 200 000 грн., що призвело до завищення від'ємного значення різниці між сумою податкового зобов'язання та сумою податкового кредиту поточного звітного періоду вказаному розмірі, що зараховується до складу податкового кредиту наступного звітного періоду. Згодом, податковою службою прийнято податкове повідомлення-рішення за вказаною перевіркою.

   Не погоджуючись за повідомленням-рішенням, до Дніпропетровського окружного адміністративного суду був поданий адміністративний позов про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення. Відповідачем по даній справі виступила Криворізька південна міжрайонна державна податкова інспекція ДПС Дніпропетровської області.

   За результатами розгляду справи у адміністративному суді, позовні вимоги позивача буди задоволені в повному обсязі. Визнано протиправним та скасовано податкове повідомлення-рішення. З державного бюджету України на користь спортивної організації стягнуто витрати, понесені у зв'язку з розглядом справи.

 
Всеукраїнський день Pro bono-2013 Надрукувати
20.05.2013

   Юридична фірма "Жук і Партнери" в черговий раз підтримала ініціативу Асоціації правників України щодо проведення Всеукраїнського дня Pro bono, що ставить на меті надання безоплатної правової допомоги.

   Проект «Всеукраїнський день Pro bono» має на меті розвиток культури надання недержавної безоплатної правової допомоги в Україні. У цей день юридичні компанії надаватимуть кваліфіковану правову консультацію тим, хто її найбільше потребує - малозабезпеченим особам, громадським, благодійним та іншим неприбутковим організаціям, а також суб'єктам малого підприємництва.

   Безкоштовна правова допомога у вигляді усної консультації буде надаватись юристами та адвокатами Юридичної фірми "Жук і Партнери" 23 травня 2013 року з 10-00 до 16-00 годин в офісі Компанії, в режимі телефонного звязку чи за електронною поштою.

   Офіційні сайти акції:

   http://pro-bono.in.ua     http://www.pravovadopomoga.org/

 
Захист клієнта у спорі з банком Надрукувати
29.04.2013

   До юридичної фірми «Жук в Партнери» звернувся за допомогою клієнт - фізична особа, щодо спірних питань з ПАТ «УкрСиббанк». Суть проблеми полягала у наступному.

   У 2007 році клієнт уклав з Банком договір поруки, яким забезпечувався кредитний договір на суму близько 500 000 грн., що був укладений між Товариством з обмеженою відповідальністю «Х» та ПАТ «УкрСиббанк». Згодом, у зв'язку з порушенням основним позичальником (ТОВ «Х») своїх зобов'язань перед Банком, останнім було подано позовну заяву про стягнення з клієнта, як з поручителя, суми заборгованісті, що складала більш ніж 500 000, 00 грн.

   Ретельно вивчивши матеріали справи та банківські документи, до Центрально-Міського районного суду м. Кривого Рогу була подана позовна заява про визнання договору поруки припиненим та таким, що не підлягає виконанню. Основним аргументом даної вимоги було порушення основним позичальником та Банком закріплених у кредитному договорі та Цивільному кодексі України вимог щодо збільшення зобов'язань боржника (ставок по %) к контексті взаємовідносин із поручителем, внаслідок чого збільшився обсяг його відповідальності.

   За результатами розгляду справи у суді, позовні вимоги клієнта були задоволені в повному обсязі. Згідно з рішенням суду, яке набрало законної чинності, договір поруки був визнаний припиненим та таким, що не підлягає виконанню.

   Інтереси клієнта у суді представляв юрист ЮФ «Жук і Партнери» Дмитро Антонов.

 
Перемога в господарському спорі Надрукувати
09.04.2013

   Юридична фірма «Жук і Партнери» захистила інтереси клієнта, яким є фізична особа-підприємець «К» у господарському спорі з фізичною особою-підприємцем «Н» про стягнення заборгованості за договором оренди нежитлового приміщення.

   Суть спору полягала у наступному. Між фізичною особою-підприємцем «К» та фізичною особою-підприємцем «Н» був укладений договір оренди нежитлового приміщення строком на 35 місяців та відповідно останньому було надане приміщення для здійснення господарської діяльності.

    Порушуючи умови договору в частині оплати орендної плати за користування приміщенням у фізичної особи-підприємця «Н» виникла заборгованість понад 230 000 грн.    

   В інтересах клієнта до господарського суду Дніпропетровської області було подано позов про стягнення заборгованості за договором оренди нежитлового приміщення.

   За результатами розгляду справи у суді першої інстанції, позовні вимоги фізичної особи-підприємця «К» були задоволені та стягнуто з фізичної особи-підприємця «Н» заборгованість загальну суму близько 250 000 грн.

   Не погоджуючись з рішення господарського суду, відповідачем була подана апеляційна скарга. За результатами розгляду апеляційної скарги Дніпропетровський апеляційний господарський суд області рішення господарського суду залишив без змін.

   Інтереси клієнта в суді представляв юрист ЮФ «Жук і Партнери» Сергій Закалюжний.

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Всього 31 - 40 з 119
«Жук і Партнери», м.Кривий Ріг © 2024
Створення сайта - Студія «Ridiz», Кривий Ріг