+38 (097) 851-32-33

Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script.

Участь у Форумі ААУ з цивільного права



Участь у Форумі ААУ з цивільного права Надрукувати

   23 березня 2012 року у Софіївському Гранд Холі готелю «Прем'єр Палац» відбувся Перший Всеукраїнський цивілістичний форум Асоціації адвокатів України «Київська весна». Директор юридичної фірми «Жук і Партнери» Віктор Жук, як діючий член Асоціації адвокатів України, прийняв участь у цьому заході.

   Форум було проведено з метою обміну досвідом між фахівцями, обговорення нагальних проблем, що виникають у юридичній практиці під час здійснення захисту у цивільних та господарських справах, а також підвищення рівня кваліфікації адвокатів.

   У роботі Форуму взяли участь провідні адвокати з різних регіонів України, судді Верховного Суду України, Вищого господарського суду України, вітчизняні науковці, патентні повірені та інші учасники. Якісний склад доповідей учасників сприяв загальній меті заходу - обміну досвідом та підвищенню рівня кваліфікації адвокатів.

   У рамках роботи чотирьох cекцій Форуму на обговорення було винесено наступні актуальні теми: 
-  Перегляд судових рішень Верховним Судом України;
-  Прецедент - як джерело права в Україні. Реалії та майбутнє;
-  Судова практика в сфері інтелектуальної власності;
-  Практика судових спорів за участю митних органів;
-  Визнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконанню;
-  інші.

   Підводячи підсумки Форуму організатори поділилися своїми позитивними враженнями від цього заходу та подякували усім присутнім за участь та запросили до подальшої співпраці.   

   Більш детальну інформацію про даний захід можна переглянути на офіційному сайті Асоціації адвокатів України http://www.uaa.org.ua/

 

 

forum-2_3.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forum-2_5.jpg

 
«Жук і Партнери», м.Кривий Ріг © 2024
Створення сайта - Студія «Ridiz», Кривий Ріг