+38 (097) 851-32-33

Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script.

Участь у засіданні круглого столу



Участь у засіданні круглого столу Надрукувати

   22 жовтня 2012 року на базі Криворізького факультету Національного університету «Одеська юридична академія» було проведено засідання круглого столу на тему «Роль адвокатури у механізмі забезпечення прав людини», який був присвячений прийняттю та вступу в силу Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність».

   У засіданні круглого столу взяли активну участь студенти різних курсів КФ НУ «ОЮА», адміністрація навчального закладу у лиці Заслуженого юриста України, кандидата юридичних наук, декана Криворізького факультету Національного університету «Одеська юридична академія» Кравця Василя Романовича, а також викладачі КФ НУ «ОЮА», які є практикуючими юристами.

   Також в роботі круглого столу взяв участь директор юридичної фірми «Жук і Партнери» Віктор Жук, який, як учасник Установчої конференції адвокатів Дніпропетровської області, висвітлив організаційно-правові засади діяльності інституту адвокатури на Дніпропетровщині.

   Під час проведення заходу, його учасники жваво обговорювали новий Закон України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», відзначали його новації та недоліки. Підводячи підсумки, організатори поділилися своїми позитивними враженнями від конференції та подякували усім присутнім за участь та запросили до подальшої співпраці.  

   Засідання круглого столу пройшло на високому професійному та організаційному рівні.

 
«Жук і Партнери», м.Кривий Ріг © 2024
Створення сайта - Студія «Ridiz», Кривий Ріг