+38 (097) 851-32-33

Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script.

ІІ Східноукраїнський юридичний форум АПУ



ІІ Східноукраїнський юридичний форум АПУ Надрукувати

   23 листопада 2012 року у приміщенні конференц-центру стадіону «Дніпро-Арена» пройшов ІІ Східноукраїнський юридичний форум Асоціації правників України - захід, що передусім націлений на потреби та інтереси юристів і адвокатів, які практикують саме у регіонах. Директор юридичної фірми «Жук і Партнери» Віктор Жук, як дійсний член Асоціації правників України, прийняв участь у цьому заході.

   Виступаючи на відкритті форуму, Президент АПУ Валентин Загарія повідомив, що головним завданням Східноукраїнського юридичного форуму - зібрати разом юристів, які практикують у різних регіонах, та фахово поговорити про ті речі, які турбують їх найбільше.

   В ході проведення форуму, перед учачниками форуму виступили член Правління АПУ Денис Бугай, голова Відділення АПУ у Дніпропетровській області, керуючий партнер ЮФ «Легарт» Євген Смирнов, керуючий партнер Legal Stratagency Олександр Хвощинський та інші. Загалом, учасники дискусії прийшли до висновку, що статус «регіональна юридична фірма» - це велика кількість можливостей на сучасному юридичному ринку.

   Наступна сесія форуму стосувалася актуальних наразі питань податкового права. Учасники розглядали можливості застосування єдиного податку як частини моделі управління фінансами в юридичній фірмі, нові можливості структурування бізнесу та використання судової експертизи як джерела доказування в процесі судового оскарження податкових рішень. До того ж, учасникам були представлені способи практичної імплементації рішень Європейського суду з прав людини у податкових спорах.

   Продовжили роботу форуму сесії з актуальних правових питань та особливостей застосування на практиці новел Кримінального процесуального кодексу та Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність».

   Більш детальну інформацію про форум можна дізнатись на офіційному сайті АПУ www.uba.ua/ukr/news/2203/

 

 

 
«Жук і Партнери», м.Кривий Ріг © 2024
Створення сайта - Студія «Ridiz», Кривий Ріг