+38 (097) 851-32-33

Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script.

Захист клієнта у спорі з комунальним підприємством



Захист клієнта у спорі з комунальним підприємством Надрукувати

   Юридична фірма «Жук і Партнери» захистила інтереси клієнта, яким є Товариство з обмеженою відповідальністю «К» у господарському спорі з Комунальним підприємством «Криворізька косметологічна лікарня» про стягнення заборгованості за договором оренди.

   Суть спору полягала у наступному. Між сторонами господарського спору було укладено договір оренди, згідно яким комунальне підприємство орендувало у ТОВ «К» приміщення для ведення свої господарської діяльності. Однак оплата орендної плати здійснювалась орендарем з порушенням умов договору.

   В інтересах клієнта на адресу КП «Криворізька косметологічна лікарня» було направлено претензію з вимогою погашення заборгованості. Але претензія не була задоволена. Тому до господарського суду Дніпропетровської області було подано відповідний позов про стягнення з орендаря суми заборгованості.

   Відповідно до рішення господарського суду, яке набрало законної сили, з Комунального підприємства «Криворізька косметологічна лікарня» на користь ТОВ «К» стягнуто близько 25 000,00 грн. і видано наказ.

   Інтереси клієнта в суді представляв юрист ЮФ «Жук і Партнери» Дмитро Антонов.                

 
«Жук і Партнери», м.Кривий Ріг © 2024
Створення сайта - Студія «Ridiz», Кривий Ріг