+38 (097) 851-32-33

Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script.

Участь у практичному семінарі АПУ



Участь у практичному семінарі АПУ Надрукувати

   15 березня 2013 року в конференц-залі готелю «Reikartz» (Дніпропетровськ) відбувся практичний семінар на тему «Актуальні питання реєстрації прав на об'єкти нерухомості та земельних ділянок», організатором якого виступило відділення Асоціації правників України в Дніпроетровській області. Директор юридичної фірми «Жук і Партнери» Віктор Жук, як дійсний член Асоціації правників України, прийняв участь у цьому заході.

   З вітальним словом до учасників заходу звернувся Євген Смирнов, голова Відділення АПУ в Дніпропетровській області, керуючий партнер ЮФ «Легарт». Після чого про практичні проблеми, що виникають при операціях з нерухомістю та реєстрацією прав на неї в розрізі реформи системи реєстрації речових прав на нерухоме майно учасникам розповів Микола Очкольда, керуючий партнер АК «Легітимус», голова постійної Комісії з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Громадської ради при Державно-реєстраційній Службі України.

   Ярослав Рябчий, заступник начальника служби-начальник відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби Головного управління юстиції у Дніпропетровській області виступив з доповіддю «Актуальні питання реєстрації прав на нерухоме майно в світлі змін внесених до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обмежень» з 1 січня 2013 року». Ярослава Оніка, партнер ЮФ «Кібенко, Оніка і партнери», розповіла учасникам про головні нюанси державної реєстрації майнових прав на земельні ділянки та їх обтяження. Олена Перфілова, приватний нотаріус, зупинилась на питаннях розмежування повноважень між держреєстраторами та нотаріусами та практичних питаннях процедури реєстрації прав власності у нотаріуса

   Всього в заході взяли участь 92 фахівці в області права, серед яких були судді Дніпропетровського окружного адміністративного суду, юристи і керівники відомих юридичних фірм Дніпропетровська, представники юридичних департаментів банків і органів державної влади, представники Дніпропетровського відділення Ліги студентів АПУ. Семінар зібрав представників з різних регіонів України: Києва, Харкова, Запоріжжя, Кривий Ріг, Дніпродзержинськ.

Додаткову інформацію щодо даного заходу можна отримати на офіційному сайті АПУ www.uba.ua/ukr/news/2361/

2361.jpg

 
«Жук і Партнери», м.Кривий Ріг © 2024
Створення сайта - Студія «Ridiz», Кривий Ріг