+38 (097) 851-32-33

Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script.

Допомога у матеріальному спорі сімейних відносин



Допомога у матеріальному спорі сімейних відносин Надрукувати

   Спеціалістами юридичної фірми «Жук і Партнери» надано правову допомогу клієнту щодо вирішення матеріального спору у сімейних правовідносинах.

   В 2010 році клієнт надала близько 90 000 гривень своєму зятю для купівлі авто. Умовою надання вказаної суми коштів було подальша реєстрація автомобіля на її ім'я. Однак, зять придбавши автомобіль, всупереч домовленості, зареєстрував його на себе, а згодом продав. При цьому, розписка про отримання коштів написана ним не була.

   З метою захисту порушеного права клієнта, до Широківського районного суду Дніпропетровської області була подана позовна заява про визнання недійсним договору купівлі-продажу автомобіля та стягнення з відповідача грошових коштів.

   За результатами розгляду справи, позовні вимоги судом задоволені. Договір купівлі-продажу авто в частині покупця визнано недійсним та стягнуто з відповідача більш ніж 90 000 гривень.

   Інтереси клієнта в суді представляв юрист ЮФ «Жук і Партнери» Дмитро Антонов.

 
«Жук і Партнери», м.Кривий Ріг © 2024
Створення сайта - Студія «Ridiz», Кривий Ріг