+38 (097) 851-32-33

Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script.

Визнання заповіту недійсним



Визнання заповіту недійсним Надрукувати

   Спеціалістами юридичної фірми «Жук і Партнери» надано правову допомогу клієнту у спорі з громадянином «Д» про визнання заповіту недійсним.

   Суть спору полягала у наступному. Після смерті рідної сестри, клієнт звернувся до нотаріальної контори із заявою про прийняття спадщини за законом, однак виявилося, що сестрою раніше був зроблений заповіт на сторонню особу.

   Зважаючи на це, до Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу був поданий відповідний позов про визнання заповіту недійсним, адже померла у час підписання заповіту не могла усвідомлювати своїх дій по причині тяжкого стану здоров’я. Під час розгляду справи була проведена посмертна  психіатрична експертиза, в якості свідків викликані лікарі, що лікували померлу в останні роки її життя та зібрані інші докази на підтвердження позовних вимог.

   Рішенням Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу, позовні вимоги позивача були задоволені в повному обсязі, спірний заповіт судом визнано недійсним.

   У суді клієнта представляв юрист ЮФ «Жук і Партнери» Сергій Закалюжний.

 
«Жук і Партнери», м.Кривий Ріг © 2024
Створення сайта - Студія «Ridiz», Кривий Ріг