+38 (097) 851-32-33

Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script.

Правова допомога в податковому спорі



Правова допомога в податковому спорі Надрукувати
Юридична фірма «Жук і Партнери» успішно захистила інтереси Клієнта у спорі з податковою інспекцією на суму близько одного мільйона гривень.
До «Жук і Партнери» звернулась Фізична особа-підприємець, виробник сільськогосподарської продукції з питань оскарження податкових повідомлень-рішень.
Шість податкових повідомлень-рішень було винесено податковою інспекцією за результатами планової виїзної перевірки дотримання вимог податкового законодавства.
Ознайомившись із актом перевірки, нашими спеціалістами підготовлено, та направлено до окружного адміністративного суду адміністративний позов про скасування протиправних податкових повідомлень-рішень.
За наслідками розгляду справи, суд задовольнив майже всі позовні вимоги, а саме визнав протиправними,та скасував податкові повідомлення-рішення.
Наразі, податкова інспекція не погодилась із судовим рішенням, та оскаржила постанову суду першої інстанції в апеляційному порядку.
Апеляційний суд після розгляду справи залишив апеляційну скаргу податкової без задоволення, а постанову суду без змін. Інтереси Клієнта в судових засіданнях представляли спеціалісти «Жук і Партнери»
 
«Жук і Партнери», м.Кривий Ріг © 2024
Створення сайта - Студія «Ridiz», Кривий Ріг