+38 (097) 851-32-33

Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script.

Наша громадська діяльність



Наша громадська діяльність Надрукувати

    Адвоката Юридичної фірми «Жук і Партнери» Жука Віктора Вікторовича обрано заступником Голови міської галузевої рада підприємців з питань охорони здоров’я.
    

    Рада створена в місті Кривому Розі відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 21.05.2009 року № 518 «Про утворення місцевих та регіональних галузевих рад підприємців», та Рішенням виконкому Криворізької місцевої ради № 306 від 14.10.2009 року «Про створення та організацію діяльності міських галузевих рад підприємців».
    Метою створення міської галузевої рада підприємців з питань охорони здоров’я - є упровадження засад партнерства, відкритості та прозорості при взаємодії з представниками органів місцевого самоврядування, виконавчої влади в питаннях підготовки нормативно-правових актів, спільних пропозицій щодо вирішення проблемних (спірних) питань, створення сприятливого середовища для подальшого розвитку підприємництва в місті.
    Членами ради є представники приватних медичних закладів міста.

 
«Жук і Партнери», м.Кривий Ріг © 2024
Створення сайта - Студія «Ridiz», Кривий Ріг