+38 (097) 851-32-33

Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script.

"Тиждень права" в Україні



"Тиждень права" в Україні Надрукувати

   З 6 по 11 грудня 2010 року в Україні відбудеться традиційна загальноукраїнська акція «Тиждень права».

   «Тиждень права» узагальнює собою цілу низку соціально-значимих заходів, у рамках яких правники України беруть участь у наданні безкоштовних юридичних консультацій для малозабезпечених верств населення, проводять майстер-класи для молодих юристів тощо. Цього року є офіційні домовленості про підтримку цього заходу з боку правничих організацій, міжнародних донорських організацій, засобів масової інформації.

   Юридична фірма «Жук і Партнери» приймає активну участь в акції «Тиждень права». Зокрема, в дні акції, ми надаємо безкоштовні юридичні консультації малозабезпеченим громадянам та сприяємо підвищенню правової свідомості населення.

   Для довідки. Всеукраїнська акція «Тиждень права» була започаткована у 2008 році з нагоди відзначення 60-ї річниці проголошення Загальної декларації прав людини. Указом Президента України встановлено започаткувати проведення Всеукраїнського тижня права щороку в тиждень, що включає 10 грудня - День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

 
«Жук і Партнери», м.Кривий Ріг © 2024
Створення сайта - Студія «Ridiz», Кривий Ріг