+38 (097) 851-32-33

Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script.

Участь у VІІ Щорічному юридичному форумі АПУ



Участь у VІІ Щорічному юридичному форумі АПУ Надрукувати

   25 лютого 2011 року Асоціація правників України (АПУ) провела VII Щорічний юридичний форум «Розвиток ринку юридичних послуг в Україні-2011», який традиційно збирав учасників у готелі «Radisson Blu». Директор юридичної фірми «Жук і Партнери» Віктор Жук, як діючий член Асоціації правників України, прийняв участь у цьому заході.

   Організаційний комітет Форуму на чолі з членом Правління АПУ Олегом Макаровим (АО «Василь Кісіль і Партнери») запропонував для обговорення найактуальніші питання розвитку юридичного ринку у 2011 році.

   Так, перша сесія була присвячена тенденціями розвитку ринку юридичних послуг та впливові нещодавніх реформ, зокрема судової та податкової, на юридичний бізнес в цілому. Розпочинаючи роботу першої сесії, Валентин Загарія (ЮФ «Спенсер і Кауфманн») підсумував тенденції на 2011 рік та визначив актуальні у цьому році сфери практики. Серед основних тенденцій - дроблення українського ринку юридичних послуг, відхід юристів у політичну та соціальну діяльність або на державну службу, проектна диференціація у роботі з клієнтом,  зменшення кількості зарплатних партнерів тощо. У цьому році найактуальнішими будуть судова практика, банкрутство та реструктуризація. При цьому податкове право залишається найбільш обговорюваною темою серед юридичної спільноти.  

   Під час другої сесії учасники обговорювали специфіку роботи з певними категоріями клієнтів та роль юриста у забезпеченні процвітання бізнесу клієнта. Гість з Росії Михайло Сафаров (VEGAS-LEX) представив презентацію щодо управління знаннями в юридичній фірмі та їх капіталізації.

   Третя сесія була присвячена партнерським відносинам і була побудована у формі панельної дискусії. На продовження теми управлінські питання в юридичній фірмі обговорювалися у заключній, четвертій сесії Форуму.

   VII Щорічний юридичний форум АПУ став мало не найчисельнішим за кількістю учасників в порівнянні з попередніми роками. У Форумі взяли участь також юристи з Росії, Білорусії та Казахстану. Вони охоче надавали  коментарі щодо розвитку юридичного ринку у своїх країнах.  Захід традиційно зібрав юридичну еліту нашої країни - партнерів та керівників юридичних фірм, директорів з розвитку бізнесу та відомих адвокатів.

   Цього року Асоціація проводила VII Щорічний юридичний форум за підтримки Київської міської кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури. Учасники Форуму, які мають свідоцтво про зайняття адвокатською діяльністю, отримали сертифікати, які підтверджують отримання залікових балів відповідно до нових вимог щодо підвищення кваліфікації адвокатів.

 
«Жук і Партнери», м.Кривий Ріг © 2024
Створення сайта - Студія «Ridiz», Кривий Ріг