+38 (097) 851-32-33

Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script.

Захист клієнта в податковому спорі



Захист клієнта в податковому спорі Надрукувати

   Юридична фірма «Жук і Партнери» захистила інтереси клієнта, яким є Товариство з обмеженою відповідальністю «Г», у адміністративному спорі з Південною міжрайонною державною податковою інспекцією м.Кривого Рогу.

   До Дніпропетровського окружного адміністративного суду із адміністративним позовом звернувся Прокурор Дзержинського району міста Кривого Рогу в інтересах держави в особі Південної МДПІ до ТОВ «Г» про звернення стягнення на активи підприємства на суму більш ніж 110 000 гривень. Прокурор просив суд звернути стягнення на активи ТОВ «Г» в рахунок погашення заборгованості перед бюджетом у вигляді податків.  

   На заперечення позовних вимог, в інтересах клієнта, надані докази та письмові пояснення, які свідчать про необґрунтованість позовних вимог.

   За результатом розгляду справи, суд відмовив у задоволені позовних вимог податковій інспекції, щодо стягнення податкового боргу у повному обсязі.

   На різних стадіях судового процесу інтереси клієнта в Дніпропетровському окружному адміністративному суді представляли юристи фірми Віктор Жук та Дмитро Антонов.

 
«Жук і Партнери», м.Кривий Ріг © 2024
Створення сайта - Студія «Ridiz», Кривий Ріг