+38 (097) 851-32-33

Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script.

Участь у Форумі ААУ з кримінального права



Участь у Форумі ААУ з кримінального права Надрукувати

   9 грудня 2011 року у Софіївському Гранд Холі готелю «Прем'єр Палац» відбувся Перший Щорічний форум Асоціації адвокатів України з кримінального права.

   Директор юридичної фірми «Жук і Партнери» Віктор Жук, як діючий член Асоціації адвокатів України, прийняв участь у цьому заході.

   У роботі Форуму взяли участь адвокати з різних регіонів України, представники Вищої кваліфікаційної комісії адвокатури (ВККА) при Кабінеті Міністрів України, обласних кваліфікаційно-дисциплінарних комісій адвокатури, науковці, представники органів державної влади та прокуратури, Американської асоціації юристів/Ініціатива з верховенства права.

   Ініціатором Форуму став Комітет з кримінального права та процесу ААУ. Форум було проведено з метою обміну досвідом між фахівцями, обговорення нагальних проблем, що виникають у роботі під час здійснення захисту з кримінальних справ та підвищення рівня кваліфікації адвокатів.

   Більш детальну інформацію про даний захід можна переглянути на офіційному сайті Асоціації адвокатів України www.uaa.org.ua

 img_0914.jpg

 

 
«Жук і Партнери», м.Кривий Ріг © 2024
Створення сайта - Студія «Ridiz», Кривий Ріг