+38 (097) 851-32-33

Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script.

ПАТ «КЗРК» відшкодовано моральну шкоду



ПАТ «КЗРК» відшкодовано моральну шкоду Надрукувати

    Юридична фірма «Жук і Партнери» захистила інтереси клієнтів у спорі з Публічним акціонерним товариством "Криворізький залізорудний комбінат» у спорі про відшкодування моральної шкоди.

   В інтересах клієнтів - двох фізичних осіб, до Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу, було подано позовну заявою про відшкодування моральної шкоди завданої внаслідок нещасного випадку на виробництві, що спричинило загибель робітника.

   В ході розгляду справи, між сторонами була досягнута домовленість про укладення мирової угоди, згідно якої ПАТ «КЗРК» зобов'язується сплатити Позивачам відповідну компенсацію внаслідок понесеної моральної шкоди кожному.

   Судом, після подання відповідної заяви про визнання мирової угоди та виконання необхідних процесуальних дій, було затверджено мирову угоду та закрито провадження у справі. За наслідками розгляду даної справи, обумовлена сума моральної шкоди була відшкодована у повному обсязі.

   Інтереси клієнтів в суді представляв юрист ЮФ «Жук і Партнери» Дмитро Антонов.

 
«Жук і Партнери», м.Кривий Ріг © 2024
Створення сайта - Студія «Ridiz», Кривий Ріг