+38 (097) 851-32-33

Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script.

Новини



Всеукраїнський день безоплатної правової допомоги Надрукувати
13.05.2010

   Юридична фірма "Жук і Партнери" підтримала ініціативу Асоціації юристів України щодо проведення 18 травня Всеукраїнського дня безоплатної правової допомоги, та приймає участь у її проведенні. Організатори акції - Асоціація правників України та Київська міська кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури.

Детальніше...
 
Спрощена система оподаткування Надрукувати
15.04.2010

    Державна Податкова адміністрація Наказом від 7 квітня 2010 року № 224, затвердила податкове роз’яснення щодо окремих питань застосування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності зі сплатою єдиного податку суб'єктами малого підприємництва - юридичними особами.

Детальніше...
 
Нова концепція про гральний бізнес Надрукувати
24.02.2010

    Міністерство фінансів розробило проект закону «Про державне регулювання діяльності у сфері грального бізнесу». Опублікований на офіційному сайті Міністерства фінансів України. Згідно з якого ліцензованими видами господарської діяльності у сфері грального бізнесу є виробництво грального обладнання, організація і проведення азартних ігор у казино, у залах ігрових автоматів, у букмекерських конторах, в електронному гральному закладі та інше.

Детальніше...
 
Наша громадська діяльність Надрукувати
28.01.2010

    Адвоката Юридичної фірми «Жук і Партнери» Жука Віктора Вікторовича обрано заступником Голови міської галузевої рада підприємців з питань охорони здоров’я.
    

Детальніше...
 
Надано юридичну підтримку Надрукувати
28.12.2009

    В грудні 2009 року Юридичною фірмою «Жук і Партнери» надана юридична підтримка Російської компанії «ОМС» при укладанні контрактів з двома Криворізькими гірничо-збагачувальними комбінатами Групи «Метінвест».
    Компанія «ОМС» / www.omc. ru / найбільший Російський оператор послуг аутсорсингу та адміністративного забезпечення великих корпоративних клієнтів.

 
Суд зобов’язав КЖП відшкодувати шкоду Надрукувати
06.11.2009
   Рішенням колегії суддів апеляційного суду Дніпропетровській області задоволено позовні вимоги фізичної особи до КЖП № Х, міста Кривого Рогу про відшкодування матеріальної та моральної шкоди.
Детальніше...
 
Свідки мають право на адвоката Надрукувати
09.10.2009

Конституційний Суд України офіційно оприлюднив Рішення у справі за конституційним зверненням громадянина Голованя Ігоря Володимировича щодо офіційного тлумачення положень статті 59 Конституції України (справа про право на правову допомогу).

Детальніше...
 
Прийом приватних будинків споруджених без дозволу Надрукувати
05.10.2009

   Постановою Кабінету Міністрів України N 1035 від 09 вересня 2009 року  затверджений Тимчасовий порядок прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом приватних житлових будинків садибного типу, дачних та садових будинків з господарськими спорудами і будівлями, споруджених без дозволу на виконання будівельних робіт.

Детальніше...
 
Перемога у спорі Надрукувати
20.09.2009

   Юридична фірма «Жук і Партнери» захистила права клієнта у Постійно діючому Третейському суді при Українській асоціації виробників феросплавів, та іншої електрометалургійної продукції у спорі з ВАТ «Нікопольський завод феросплавів» у зв’язку із стягненням заборгованості за поставлений товар.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 11 12 Наступна > Кінець >>

Всього 111 - 119 з 119
«Жук і Партнери», м.Кривий Ріг © 2024
Створення сайта - Студія «Ridiz», Кривий Ріг