+38 (097) 851-32-33

Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script.

Новини



З Днем юриста! Надрукувати
08.10.2012

   Шановні колеги! Від імені колективу юридичної фірми «Жук і Партнери» прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня юриста!

   На правників покладено велику місію - стояти на сторожі конституційних прав і свобод громадян, моральності і милосердя. Юристам належить чільне місце у формуванні правової культури суспільства, поваги до Закону, правової політики держави.

   Переконані, що служіння його величності Закону було і надалі залишатиметься життєвим кредо усіх правників нашої батьківщини, а знання, досвід, високі людські якості забезпечать становлення України, як правової держави.

   Сердечно зичимо щастя, здоров'я, невичерпної енергії, плідної праці, успіхів у благородній справі утвердження ідей верховенства права, справедливості, гуманізму і добра!

 
Cтягнення заборгованості за борговою розпискою Надрукувати
01.10.2012

   Юридична фірма «Жук і Партнери» захистила інтереси клієнта, яким є громадянин «С» у цивільному спорі щодо стягнення заборгованості.

   Громадянин «С» звернулася до юридичної фірми за допомогою щодо стягнення з громадянки «М» заборгованості за борговою розпискою. В інтересах клієнта до Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу була подана відповідна позовна заява.

   Відповідно до рішення суду першої інстанції, у позовних вимогах Позивачу було відмовлено в повному обсязі. Не погоджуючись з рішенням суду та вважаючи його незаконним, в інтересах Позивача була подана апеляційна скарга до Апеляційного суду Дніпропетровської області з вимогою скасувати рішення Жовтневого районного суду і ухвалити нове рішення по суті позовних вимог.

   За результатами розгляду справи у суді апеляційної інстанції, рішення суду першої інстанції було скасовано. Згідно з рішенням Апеляційного суду Дніпропетровської області, яке вступило в законну силу, з громадянки «М» стягнуто суму основної заборгованості, а також 3% річних та інфляційні витрати - всього близько 300 000 гривень.

   Інтереси клієнта в суді представляв юрист ЮФ «Жук і Партнери» Дмитро Антонов.

 
Юридичний супровід укладення договору Надрукувати
07.09.2012

   Юридична фірма «Жук і Партнери», на замовлення іноземної компанії, провела комплексний юридичний супровід укладення договору купівлі-продажу цілісного майнового комплексу вартістю близько 5 000 000 гривень для розміщення виробництва у м. Кривому Розі.

   В ході проведення правового супроводу, спеціалістами фірми були проведені юридичні експертизи об'єктів нерухомості, вирахувані можливі ризики при укладанні договору купівлі-продажу, досліджені шляхи мінімізації витрат з боку клієнтів та підготовлений повний пакет необхідних документів для нотаріального посвідчення правочину та подальшої державної реєстрації права власності за новим власником.

 
Захист клієнта в господарському спорі Надрукувати
27.08.2012

   Юридична фірма «Жук і Партнери» захистила інтереси клієнта, яким є Товариство з обмеженою відповідальністю «Т» у господарському спорі з Публічним акціонерним товариством «УкрСиббанк».

   У 2005 р. між ТОВ «Т» та ПАТ «УкрСиббанк», з метою забезпечення виконання зобов'язань третьої особи за кредитним договором, був укладений договір іпотеки, відповідно до якого, Іпотекодавець передав Іпотекодержателю нерухоме майно - офісне приміщення понад 200 кв.м. у м. Кривому Розі. Відповідно, нотаріусом був накладений арешт на вказане приміщення та зроблені відповідні записи до Державного реєстру іпотек та до Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна.

   Вважаючи, що на даний час договір іпотеки є припиненим, з метою позасудового вирішення спору, до ПАТ «УкрСиббанк» був направлений лист з вимогою вчинення дій, передбачених Законом України «Про іпотеку» щодо зняття арешту з приміщення та вилучення записів у відповідних реєстрах. Проте, ПАТ «УкрСиббанк» вказаних дій не виконав.

   Тому, для вирішення даного спору в інтересах клієнта, до господарського суду Харківської області була подана позовна заява про визнання договору іпотеки припиненим та зобов'язання нотаріуса вчинення певних дій.

   Після отримання копії позовної заяви, ПАТ «УкрСиббанк» звернувся до ТОВ «Т» із листом щодо можливості мирного вирішення спору та добровільного зняття арешту з приміщення.

   В подальшому, за поданням необхідних документів ПАТ «УкрСиббанк», нотаріусом був знятий арешт з приміщення та вилучені записи з Державного реєстру іпотек та з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна. У зв'язку з мирним вирішенням спору, ТОВ «Т» направило до суду заяву про відмову від позову.

   Інтереси клієнта представляв юрист ЮФ «Жук і Партнери» Дмитро Антонов.

 
Відбулась конференція з кримінального права Надрукувати
20.07.2012

   6 липня 2012 року, з ініціативи Асоціації адвокатів України, у конференц-залі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відбулась науково-практична конференція на тему: "Новації кримінально-процесуального законодавства". 

   Конференція зібрала адвокатів, суддів, викладачів та науковців навчальних закладів системи МВС України, практичні працівники органів внутрішніх справ. Даний захід організований завдяки зусиллям відділення Асоціації адвокатів України у Дніпропетровській області.

   Учасники конференцї обговорили проблему так званих "негативних показників", які існують в системі правоохоронних органів, подискутували на тему анонімних заяв, так і питанню повідомлення про злочин в цілому. Не залишились осторонь питання відкриття провадження, здійснення справедливого правосуддя, функціонування суду присяжних, змагальності, ролі адвокатів в кримінальному процесі.

   Під час конференції учасники жваво обговорювали новий Кримінально-процесуальний кодекс України, відзначали його новації, серед яких віднайшли й багато недоліків. На жаль, недоліків виявилося більше і майже всі учасники конференції зійшлися у думці, що новий кримінально-процесуальний кодекс, в порівнянні з кодексом 1960 року, значно звужує права людини. Учасники конференціі зазначали, що багато питань насьогодні є не вирішеними законодавцем, деякі викликають більше питань аніж відповідей.

   Конференція пройшла на високому професійному та організаційному рівні.

 
З Днем Конституції України! Надрукувати
27.06.2012

    Юридична фірма «Жук і Партери» вітає вас з державним святом - Днем Конституції України!

   28 червня 1996 року українські громадяни отримали Основний закон, який гарантував їм права та свободи, наблизив Україну до країн з розвинутою демократією та остаточно закріпив незалежність нової європейської держави.

   Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожному громадянину нашої держави.

 
Підсумки Дня безоплатної правової допомоги-2012 Надрукувати
12.06.2012

   ЮФ «Жук і Партнери» втретє підтримує ініціативу Асоціації правників України що проведення Всеукраїнського дня безоплатної правової допомоги.

   25 травня 2011 р. з 10:00 до 16:00 адвокатами та юристами юридичної фірми «Жук і Партнери» безкоштовно надавалася юридична допомога з різноманітних питань. В день проведення акції до фірми звернулися 7 фізичних осіб, 2 представника підприємств та 1 представник громадської організації з наступними питаннями:

•         стягнення боргу у судовому порядку за договором позики;

•         поновлення звільненого працівника на роботі;

•         порядок реєстрації ТОВ;

•         перерахунок розміру оплати за комунальні послуги;

•         відмова реєстрації заяви про злочин у райвідділі міліції;

•         розірвання шлюбу та стягнення аліментів на дитину;

•         подання цивільного позову в рамках кримінальної справи;

•         здійснення ремонту даху дошкільного навчального закладу;

•         правомірність дій податкової міліції щодо направлення на підприємство запиту про витребування доказів;

•         особливості здійснення сплати членських внесків членами громадської організації.

   Слід зазначити, що ЮФ «Жук і Партнери» підтримує ініціативу АПУ щодо безоплатної правової допомоги не тільки у визначені дні проведення акції. Так, на даний час, спеціалісти фірми надають безоплатну правову допомогу клієнту щодо встановлення факту батьківства, що включає в себе постійну участь у судовому процесі та підготовку необхідних клопотань та заяв. Також надається безкоштовна допомога щодо оскарження в судовому порядку дій державного виконавця.

   Спеціалістами фірми періодично надаються безкоштовні консультації для малозабезпечених верств населення та пенсіонерів з різноманітних питань.

 
З 1 червня 2012 р. почне діяти новий Митний кодекс Надрукувати
25.05.2012

   З 1 червня 2012 року вступає в законну силу новий Митний кодекс України. Новим кодексом передбачено скорочення кількості документів на вантаж - з 28 до 14, удосконалено систему митних режимів, дозволено ввезення товарів на територію України без оподаткування на суму до 1000 Євро для пунктів авіасполучення і 500 Євро для сухопутних і морських пунктів пропуску.

   Крім того, Митний кодекс врегульовує правила здійснення митної брокерської діяльності, діяльності митних складів, магазинів безмитної торгівлі, а також інших видів підприємницької діяльності в галузі митної справи. Скасувано прив'язку місця декларування вантажу до місця державної реєстрації суб'єкта ЗЕД.

 
Всеукраїнський день безоплатної правової допомоги-2012 Надрукувати
26.04.2012

   Юридична фірма "Жук і Партнери" в черговий раз підтримала ініціативу Асоціації правників України щодо проведення Всеукраїнського дня безоплатної правової допомоги, та приймає участь у її проведенні.

   Всеукраїнський день безоплатної правової допомоги проводиться для:
     1) надання безкоштовної правової допомоги громадянам, благодійним (неприбутковим) організаціям, суб'єктам малого та середнього бізнесу;
     2) залучення уваги громадськості та державних органів до проблеми організації безоплатної правової допомоги.

   Партнерами «Всеукраїнського дня безоплатної правової допомоги-2012» є Асоціація правників України, Асоціація адвокатів України, Союз адвокатів України, Рада адвокатів України, Міжнародний фонд «Відродження», Українська Гельсінська спілка з прав людини та Українська фундація правової допомоги.

   Безкоштовна правова допомога у вигляді усної консультації буде надаватись юристами та адвокатами Юридичної фірми "Жук і Партнери" 25 травня 2012 року з 10-00 до 16-00 годин в офісі Компанії, в режимі телефонного звязку чи за електронною поштою.

   Офіційний сайт акції - http://www.pravovadopomoga.org/

 
Прийнято новий Кримінальний процесуальний кодекс України Надрукувати
13.04.2012

   Сьогодні, 13 квітня 2012 року, Верховна Рада України ухвалила нову редакцію Кримінального процесуального кодексу України

  Новий КПК передбачає поняття слідчого судді, який контролюватиме процес розслідування кримінальної справи. Усунена можливість залучати в ролі захисників у кримінальному процесі родичів чи юристів, не внесених до Єдиного реєстру адвокатів, запроваджено новий вид запобіжного засобу як домашній арешт та запроваджено багато інших новел.

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Всього 51 - 60 з 119
«Жук і Партнери», м.Кривий Ріг © 2024
Створення сайта - Студія «Ridiz», Кривий Ріг