+38 (097) 851-32-33

Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script.

Перемога у спорі з податковою службою



Перемога у спорі з податковою службою Надрукувати

   До юридичної фірми «Жук і Партнери», в рамках абонентського юридичного обслуговування, звернувся клієнт - велика спортивна організація.

   Суть проблеми полягала в тому, що за результатами документальної перевірки органами Державної податкової служби було встановлено, що спортивною організацією завищено податковий кредит у розмірі більш ніж 200 000 грн., що призвело до завищення від'ємного значення різниці між сумою податкового зобов'язання та сумою податкового кредиту поточного звітного періоду вказаному розмірі, що зараховується до складу податкового кредиту наступного звітного періоду. Згодом, податковою службою прийнято податкове повідомлення-рішення за вказаною перевіркою.

   Не погоджуючись за повідомленням-рішенням, до Дніпропетровського окружного адміністративного суду був поданий адміністративний позов про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення. Відповідачем по даній справі виступила Криворізька південна міжрайонна державна податкова інспекція ДПС Дніпропетровської області.

   За результатами розгляду справи у адміністративному суді, позовні вимоги позивача буди задоволені в повному обсязі. Визнано протиправним та скасовано податкове повідомлення-рішення. З державного бюджету України на користь спортивної організації стягнуто витрати, понесені у зв'язку з розглядом справи.

 
«Жук і Партнери», м.Кривий Ріг © 2024
Створення сайта - Студія «Ridiz», Кривий Ріг